Últimes informacions

Rogainers!

Ho teniu tot apunt? Aquest any sembla que no passarem tant de fred!

Llegiu bé aquestes notes, que us ajudaran a tenir un rogaine molt més fàcil i senzill.

– Arribeu amb temps al centre de competició, sobretot els que heu de fer preguntes i no sabeu gaire com va. Trobareu el programa de dissabte a http://www.lanovafita.com/ra-2017-programa/  i el de diumenge a http://www.lanovafita.com/6p-2017-programa-ca/

– Començarem pels que vénen els dos dies i arriben divendres i han de dormir a terra. No podrem disposar del gimnàs fins a les 11 de la nit. Si algú arriba tard, ha de tenir en compte que ha de respectar els que ja estan dormint. Els que ens heu reservat espai per dormir a terra heu de pagar 1€ que no s’ha fet efectiu a l’hora de fer la inscripció, penseu a portar canvi quan passeu per inscripcions.
Per als participants al Rogaine de 6h recordeu que per a l’àpat heu de portar plat, coberts i got.

– Us agrairíem que els que sou vegetarians o celíacs ens ho diguéssiu abans, i així podem fer previsió per a l’àpat.

– Hi haurà dutxes i vestidors. Lamentablement l’aigua és freda.

– Recordeu que hi ha un material obligatori mínim. El podeu comprovar a:
Rogaine de l’Anoia http://www.lanovafita.com/ra-2017-material/
6Pedals MTBO Rogaine http://www.lanovafita.com/6p-2017-reglament/

– Comproveu a la web (Llistat d’inscrits Rogaine de l’Anoia o Llistat inscrits 6Pedals MTBO Rogaine)  si les vostres dades d’inscripció estan bé: nom, equip, categoria i número de SportIdent si en teniu de propi. Si hi hagués algun canvi ens envieu un correu amb la rectificació a lanovafita@lanovafita.com

– Passem a les notes tècniques: és un mapa amb moltes barraques de vinya, de pedra seca. Al mapa estan representades amb el símbol O d’element característic. No el confongueu amb el mateix símbol, però de dimensions més reduïdes i de creació pròpia i que representen piles de pedres o.

– En aquest mapa hi ha unes quantes carreteres locals i comarcals. Són estretes i els cotxes solen anar bastant ràpid, o sigui que el nostre consell és que les eviteu menys en els casos imprescindibles. No obstant, hi ha alguna carretera i alguns trams que estan totalment prohibits. Al mapa els veureu marcats amb unes creus de color magenta (si entremig hi ha uns claudàtors, això són passos per on sí que les podeu creuar).

– Està prohibit travessar els sembrats, només es poden vorejar. Les vinyes tenen totes camins que les envolten i que en la immensa majoria no han estat dibuixats.

– Les darreres setmanes s’han estat fent feines de neteja dels boscos, per tant a algunes parts del mapa  podeu trobar camins nous oberts per les màquines que hi treballen que no estan dibuixats al mapa. Els diferenciareu clarament.

– Pels que feu el Rogaine a peu de dissabte (3h i 6h), al mapa no hi haurà impresa la descripció de control. S’haurà d’agafar a part. Si la voleu mirar i/o imprimir la teniu a la web a informació tècnica o bé a:
Descripció de controls 6h (+)
Descripció de controls 3h (+)

– Per al MTBO rogaine recordar-vos que els controls estan tots als camins que no teniu descripció de controls.

– Diumenge farem entrega de premis al millor home i dona de la suma de punts dels 2 Dies de l’Anoia. Aquesta classificació és individual.