Inscripcions

Totes les inscripcions es tramitaran a través del web dela Federació de Curses d’Orientació (FCOC):
http://www.orientacio.cat

Llicències

Tots els competidors hauran d’estar federats perla FCOCo per una altra federació dela IOFen qualsevol de les seves modalitats. Els federats FEEC amb modalitats C, D o E – i que no siguin federats FCOC – estan exempts de tramitar la llicència temporal (assegurança limitada a les prestacions en competicions de l’asseguradora dela FEEC) podent córrer a qualsevol categoria excepte HD Elite i en cap cas puntuaran en els rànquings dela FCOC. Haurande presentar la seva llicència el dia de la cursa, sinó se’ls tramitarà i cobrarà una llicència temporal. Els qui no disposin de llicència federativa de la temporada hauran de treure’s una llicència temporal per poder participar en la competició a qualsevol categoria excepte HD Elite. Aquesta llicència temporal inclou assegurança mèdica esportiva.

Terminis

Fins  el divendres 25 de maig         ………..                 sense recàrrec
Fins  el dimecres 30 de maig           ………..                amb recàrrec

Les inscripcions es tornaran a obrir el mateix dia de la cursa directament al centre de competició (pagament en efectiu i subjectes a la disponibilitat de mapes).

Quotes d’inscripció

Per a cada una de les proves:

 

Preus lloguer SportIdent

lloguer targeta SportIdent per…..              1 cursa ……          6 euros.
lloguer targeta SportIdent per…..             2 curses ….         10 euros.

Pagament

Per fer efectiva la inscripció cal abonar la quantitat total de la mateixa al número de c/c -2100 1132 22 0200126555,  indicant una referencia que us identifiqui.