Obrim inscripcions l’1 de maig

Estem a la recta final de preparació del Rogaine de la Tinença de Benifassà. Aquest 2017 es disputarà la seva segona edició i serà Campionat d’Espanya d’Iberogaine en la seva modalitat de 12 hores.

La prova es disputarà el proper dissabte 3 de juny, en modalitat de 12 hores per puntuar al Campionat d’Espanya i en modalitat popular de 4 hores.

Un any més el terreny, la localització, els boscos i muntanyes faran que sigui un dels rogaines més esperats d’aquesta temporada.

El centre de competició, la sortida i l’arribada estaran situats a la localitat del Boixar, a 1.089 metres d’altura sobre el nivell del mar, un poble del municipi de la Pobla de Benifassà, situat al Baix Maestrat, Castelló, una de les zones més agrestes i belles del País Valencià.

S’espera la participació d’equips d’arreu de la península, per disputar el Campionat en les seves diferents categories d’equips de dones, homes i mixtes.

En la modalitat popular de 4 hores hi ha també la possibilitat de participar de forma individual, a part de poder-ho fer en equips, grups d’amics i famílies de 2 a 5 persones.

Obrim inscripcions el proper 1 de maig.

Us esperem el 3 de juny al Boixar!

Mes informació (+)

rog tinença foto noticia obertura inscripcions baixa