Rogaine de Barcelona: darreres informacions

Rogainers!

Ja hem arribat a les nou edicions del Rogaine de Barcelona!!! No sabem si hi haurà una desena edició, o sigui que disfruteu la d’aquest any.

Feu atenció a aquestes notes, que us ajudaran a tenir un rogaine més fàcil i senzill.

Arribeu amb temps al centre de competició (+), sobretot els que heu de fer preguntes i no sabeu gaire com va. Trobareu el programa aquí (+). Tingueu en compte que tant els de 6h com els de 3h sortireu a les 10:00h.

Tingueu en compte que la zona de Vallvidrera és molt escassa en places d’aparcament, o sigui que us recomanem molt que vingueu en transport públic. Teniu la parada del funicular de Vallvidrera a 5 minuts del centre de competició.

Els participants del rogaine de 6 h recordeu que per a l’àpat heu de portar plat, coberts i got.

No hi haurà servei de dutxa.

Recordeu que hi ha un material obligatori (+) i mínim pels participants del rogaine de 6h. El podeu comprovar a la web.

Comproveu aquí (+)  si les vostres dades d’inscripció estan bé (nom, equip, categoria i número d’Sportident, si en teniu de propi). Si hi hagués algun canvi ens envieu un correu amb la rectificació a lanovafita@lanovafita.com

Els que llogueu targeta Sportident recordeu que heu de deixar una fiança de 50 euros o bé un document d’identitat, que se us tornarà en acabar la prova.

Recordeu que la cursa transcorre per un parc natural i que la normativa del parc és molt estricta quant al respecte del medi ambient.

Tingueu en compte que les zones barrades amb ratlles magenta són zones prohibides per on no es pot passar, com tampoc es pot passar per les zones dibuixades amb el color verd d’àrea privada.

Està prohibit travessar els sembrats, només es poden vorejar.

Hem fet servir el símbol de prohibició de circular per carretera de MTBO per algunes de les carreteres del mapa. Les zones obertes sense aquest símbol indiquen els passos per on podreu creuar-les.

Podeu veure i imprimir les descripcions de control  a la web a:
Descripció de controls 6 h (+)

Descripció de controls 3 h (+)