Presentació

El 28 i 29 de març es correrà la sisena edició del Raid de Rebost. Amb aquesta prova es recupera una tradició estroncada a partir de l’aparició, ja fa anys, dels rogaines.

El Raid de Rebost és una marató d’orientació, és a dir una prova que dura dos dies i en què els participants han de portar el material necessari per ser autosuficients durant els dos dies de la competició.

En aquesta ocasió el Raid de Rebost tindrà la sortida i arribada a Sant Julià de Cerdanyola (Alt Berguedà), i el terreny per on transcorrerà és la serra del Catllaràs. No és la primera vegada que es disputa en aquest municipi, i la bona acollida d’altres edicions ens hi ha fet tornar. Les condicions excepcionals d’aquesta serra converteixen aquest raid en un privilegi per als participants.

Els destinataris del raid són tots els amants de l’esport de les curses d’orientació, en qualsevol de les seves modalitats. Igualment, està indicat per a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en el mont de l’orientació.

A més del raid, dissabte hi haurà un rogaine de sis hores, que permetrà a aquells que no puguin estar-se tot el cap de setmana competint.