2 Dies de l’Anoia: darreres informacions

Rogainers!

Ho teniu tot apunt? Us hem preparat un munt de controls perquè pugueu disfrutar!

Llegiu bé aquestes notes, que us ajudaran a tenir un rogaine molt més fàcil i senzill.

– Arribeu amb temps al centre de competició, sobretot els que heu de fer preguntes i no sabeu gaire com va. Trobareu el programa del Rogaine de l’Anoia de dissabte a http://www.lanovafita.com/ra-2018-presentacio/ i el de la 6Pedals MTBO Rogaine de diumenge a http://www.lanovafita.com/6p-2018-presentacio/

– Començarem pels que vénen els dos dies i arriben divendres i han de dormir a terra. Podreu accedir al gimnàs a partir de les 19.00 h fins a les 23.00 h. Si algú arriba tard, ha de tenir en compte que ha de respectar els que ja estan dormint.

– Vilanova d’Espoia es un poble petit sense serveis. Hi ha un local social per fer una cafè i un beure. Si heu de comprar menjar o voleu sopar us recomanem que ho feu a Capellades o a La Torre de Claramunt.

– Per als participants al Rogaine de l’Anoia de 6 hores: recordeu que per a l’àpat heu de portar plat, coberts i got.

– Us agrairíem que els que sou vegetarians o celíacs ens ho diguéssiu abans, i així podem fer previsió per a l’àpat.

– Hi haurà dutxes i vestidors.

– Recordeu que hi ha un material obligatori mínim tant per al Rogaine de l’Anoia com per a la 6Pedals. El podeu comprovar a:

· Rogaine de l’Anoia: http://www.lanovafita.com/ra-2018-material/

· 6Pedals MTBO Rogaine: http://www.lanovafita.com/6p-2018-reglament/

– Comproveu a la web si les vostres dades d’inscripció estan bé: nom, equip, categoria i número de SportIdent si en teniu de propi. Si hi hagués algun canvi ens envieu un correu amb la rectificació a lanovafita@lanovafita.com

– Els que heu de llogar l’SportIdent, recordeu que haureu de deixar el DNI o una fiança de 50 euros, que se us tornarà en acabar la prova.

– El terreny dels 2 Dies de l’Anoia té moltes barraques de vinya, de pedra seca. Al mapa estan representades amb el símbol O d’element característic. No el confongueu amb el mateix símbol, però de dimensions més reduïdes i de creació pròpia i que representen piles de pedres o.

– En aquest mapa hi ha unes quantes carreteres locals i comarcals. Són estretes i els cotxes solen anar bastant ràpid, o sigui que el nostre consell és que les eviteu menys en els casos imprescindibles. No obstant, hi ha alguna carretera i alguns trams que estan totalment prohibits. Al mapa els veureu marcats amb ratlles de color magenta.

– Està prohibit travessar els sembrats, només es poden vorejar. Les vinyes tenen totes camins que les envolten i que en la immensa majoria no han estat dibuixats.

– Respecteu les propietats privades i els altres usuaris de camins i boscos.

– Pels que feu el Rogaine de l’Anoia de dissabte (3h i 6h), al mapa hi haurà impresa la descripció de control. També la podeu imprimir de la web a : http://www.lanovafita.com/ra-2018-informacio-tecnica

– Per a la 6Pedals MTBO rogaine recordar-vos que els controls estan tots als camins o molt a prop i que no teniu descripció de controls.

– A la web trobereu la llegenda específica del mapa de MTBO que us serà d’utilitat conèixer als que us inicieu en aquesta disciplina: http://www.lanovafita.com/6p-2018-infogeneral/
llegenda mtbo