2 Dies de l’Anoia: darreres informacions

Rogainers!

Ho teniu tot apunt? Aquest any tindreu una bona part de mapa nou a la cursa a peu!

Llegiu bé aquestes notes, que us ajudaran a tenir un rogaine molt més fàcil i senzill.

– Arribeu amb temps al centre de competició, sobretot els que heu de fer preguntes i no sabeu gaire com va. Trobareu el programa del Rogaine de l’Anoia de dissabte a http://www.lanovafita.com/ra-2019-programa/ i el de la 6Pedals MTBO Rogaine de diumenge a http://www.lanovafita.com/6p-2019-programa-ca/

– Començarem pels que vénen els dos dies i arriben divendres i han de dormir a terra, situat al mateix centre de competició. Hi podreu accedir a partir de les 20.00 h fins a les 23.00 h. Si algú arriba tard, ha de tenir en compte que ha de respectar els que ja estan dormint.

– Per als participants al Rogaine de l’Anoia de 6 hores: recordeu que per a l’àpat heu de portar plat, coberts i got.
Si voleu adquirir un tiquet extra d’àpat, per a acompanyants, el podeu sol·licitar a secretaria a un preu de 5 €.

– Us agrairíem que els que sou vegetarians o celíacs ens ho diguéssiu abans (si no ho heu fet al formulari d’inscripcions), i així podem fer previsió per a l’àpat.

– Hi haurà dutxes i vestidors.

– Recordeu que hi ha un material obligatori mínim tant per al Rogaine de l’Anoia com per a la 6Pedals. El podeu comprovar a:

– Rogaine de l’Anoia: http://www.lanovafita.com/ra-2019-material/

– 6Pedals MTBO Rogaine: http://www.lanovafita.com/6p-2019-reglament/

– Comproveu a la web si les vostres dades d’inscripció estan bé: nom, equip, categoria i número de SportIdent si en teniu de propi. Si hi hagués algun canvi ens envieu un correu amb la rectificació a lanovafita@lanovafita.com

– Els que heu de llogar l’SportIdent, recordeu que haureu de deixar el DNI o una fiança de 50 euros, que se us tornarà en acabar la prova.

– El terreny dels 2 Dies de l’Anoia té moltes barraques de vinya, de pedra seca. Al mapa estan representades amb el símbol O d’element característic. No el confongueu amb el mateix símbol, però de dimensions més reduïdes i de creació pròpia i que representen piles de pedres o. El símbol d’element característic X pot correspondre a diferents elements, sempre construïts per l’home (taula de pedra, gronxadors, cotxe abandonat…)

– En aquest mapa hi ha unes quantes carreteres locals i comarcals. Són estretes i els cotxes solen anar bastant ràpid. N’hi ha de prohibides (marcades amb el corresponent símbol magenta de prohibició) que només es podran travessar pels passos indicats. La resta de carreteres es podran travessar, però us recomanem que no hi circuleu, tret d’algun petit enllaç que és inevitable.

– Està prohibit travessar els sembrats, només es poden vorejar. Gairabé totes les vinyes tenen camins que les envolten i que en la immensa majoria no han estat dibuixats.

– Respecteu les propietats privades i els altres usuaris de camins i boscos.

– Pels que feu el Rogaine de l’Anoia de dissabte (3h i 6h), podeu imprimir de la web les descripcions de control a: http://www.lanovafita.com/ra-2019-informacio-tecnica

– Per a la 6Pedals MTBO rogaine, recordar-vos que els controls estan tots als camins o molt a prop i que no teniu descripció de controls.

– A la web veureu la llegenda específica del mapa de MTBO que us serà d’utilitat conèixer als que us inicieu en aquesta disciplina: http://www.lanovafita.com/6p-2019-infogeneral/